Sjoukje HaverhoekBegeleider Pressotherapie - Coach - Eigenaar NeoKinesis

Ik ben opgegroeid binnen de dynamische hectiek van een kermisgezin. In 2000 ben ik een totaal andere richting opgegaan en begonnen bij Sanquin bloedbank. Hier heb ik in acht jaar tijd verschillende projecten mogen opzetten en uitvoeren. Als kennis toevoeging ben ik aansluitend de HBO-opleiding Management gedaan.

In 2009 ben ik na de benodigde cursussen gestart als coach en manager binnen een re-integratiebedrijf met een eigen kinderopvang. Hier heb ik de cliënten begeleidt binnen hun werkzaamheden en gecoacht om hun doelen om (weer) volwaardig in de maatschappij te kunnen functioneren te behalen.

Daar ik het werk binnen de zorgsector toch wel miste ben ik voor een grote podotherapiepraktijk gaan werken en voor verschillende fysiotherapiepraktijken. Deze heb ik begeleid binnen de wirwar en eeuwig wijzigende regels omtrent het declareren.

Samen met Mike is er in 2016 vormgegeven aan ‘Neokinesis’ (nieuw bewegen). Vanuit onze visie, waarbij niet alleen aandacht is voor biomedische aspecten, maar ook voor psychologische en sociale factoren is Gezondheidscentrum Lage Zijde ontstaan. En praktijk voor fysiotherapie en oefentherapie waar de ‘mens’ en niet de klacht centraal staat. Uiteraard sta ik persoonlijk ook niet stil. Na cursussen en studie ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden van de pressotherapie binnen ons bedrijf. Een gezonde en mooie aanvulling op ons bestaande aanbod.

“Denk in mogelijkheden niet in beperkingen! Dat is waar wij samen aan werken.”